Alanis Morissetten hitistä korjattu versio – tässä vasta ironiaa onkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen rokkari Alanis Morissette oli suosionsa huipulla 90-luvulla, mutta neitokainen on edelleen julkaissut vuosittain uutta musiikkia. Viimeisin albumi Havoc and Bright Litghs näki päivänvalonsa viime vuonna.

Tähti tunnetaan erityisesti Ironic-hitistään. Nyt siskokset Eliza ja Rachael Hurwitz ovat tehneet oman cover-kappaleen kyseisestä laulusta. Neitokaisten version nimi on It’s Finally Ironic, ja he ovat lisänneet lauluun omia sanoituksiaan, jotka tekevät siitä vieläkin ironisemman.

– Herra Turvallinen pelkäsi ajaa ja pakkasi laukkunsa, valmistautui lentämään. Hän pelkäsi koko elämänsä autoja. Kun lentokone putosi maahan, hän ajatteli, että onpa hienoa. Ja se on todella ironista, me korjasimme sen sinulle, Alanis. Ole hyvä! Laulavat siskokset YouTube-videolla.