Jade Foret miehensä kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Belgialainen mallikaunotar Jade Foret on tullut tänä kesänä tunnetuksi paparazzikuvista, joista hänestä on ikuistettu erityisesti Miami Beachilla. Otsikoihin kaunottaren on nostanut kuitenkin hänen ranskalainen miljardööri-miesystävänsä Arnaud Lagarderen.

Eilen Jade Foret ja Arnaud Lagardere poseerasivat näyttävänä pariskuntana paparazzeille samaisella Miamin rannalla. Pavunruskea Jade oli sonnustautunut näyttäviin mustiin bikineihin, ja miljardööri pyrki pysyttelemään taka-alalla.

22-vuotias belgialainen Jade Foret on mallikaunotar, joka aloitti malliuransa jo 12-vuotiaana poseeratessaan Levis-vaatemerkin kohutussa mainoksessa. Samana vuonna hän oli jo mukana Armanin muotinäytöksessä Italiassa. 13-vuotiaana hän poseerasi rohkeissa kuvissa, joista nousi kohu. Jade avioitui vuonna 2010 ranskalaisen liikemies Arnaud Lagarderen kanssa.