Justin Bieberin kiertuebussista löytyi tullissa huumeita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulaja Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa virtsattuaan newyorkilaisen ravintolan siivousämpäriin. Nyt teinitähti on otsikoissa huumeiden johdosta. Bieberin kiertueella mukana olleesta bussista on nimittäin löydetty marijuanaa.

Bussista löydettiin myös huumeiden käyttöön viittaavia esineitä, TMZ uutisoi. Sekä huumeet että käyttötarvikkeet takavarikoitiin Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla tehdyn tarkastuksen seurauksena. Viranomaisten mukaan Bieber ei ollut tarkastuksessa narahtaneen bussin kyydissä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun laulajan kiertuekokoonpanoon lukeutuvasta bussista löydetään huumeita. Sama tilanne nähtiin viime huhtikuussa laulajan Ruotsin esiintymisen yhteydessä. Huumeiden lisäksi ruotsalaispoliisit löysivät laulajan kiertueletkaan kuuluneesta bussista etälamauttimen.

YouTube-videoillaan maailmanmaineeseen vuosia sitten noussut laulaja on lähiaikoina ärsyttänyt huonolla käytöksellään. Esimerkiksi viime viikonloppuna Bieber kuvattiin kanadalaisen Hazelton-hotellin parvekkeella sylkemässä alhaalla olleiden faniensa päälle, The Sun -lehti kertoo. Poptähden isoäiti Diane Dale kertoi äskettäin olevansa pahoillaan lapsenlapsensa puolesta tämän kohtaaman ahdistelun vuoksi.