Koomikon dieetti epäonnistui: Kilot tulivat takaisin – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä ja koomikko Kevin James vitsailee usein painostaan julkisesti. Mies kertoi taannoin pahastuttavansa aina äitinsä mielen jutuillaan, koska tämä ei halua kuulla poikansa rankkaa huumoria kehostaan.

48-vuotias tähti onnistui laihduttamaan kilojaan jonkin verran ja hän oli varsin hoikassa kunnossa esimerkiksi vuonna 2011. Nyt uusista paparazzikuvista kuitenkin näkee, että kilot ovat tulleet takaisin korkojen kera. Kevin mainostaa parhaillaan uutta Grown Ups 2 -elokuvaa tuhdimmassa kunnossa.

Grown Ups 2 -elokuva kokoaa yhteen tutun kastin. Vanhoista ystävistä ja heidän lämmenneistä väleistään kertovaa komediaelokuvaa tähdittävät Jamesin ohella Adam Sandler, Chris Rock ja David Spade. Niin ikään Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello ja Nick Swardson nähdään merkittävissä rooleissa.