Kuopio RockCock viikonloppuna – huipputähdet Stara Stagellla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdestoista Kuopio RockCock -festivaali polkaistaan käyntiin ensi perjantaina 2. elokuuta Reilun kolmenkymmenen artistin lisäksi luvassa on enemmän oheisohjelmaa kuin koskaan aikaisemmin.

Festivaalin saa kunnian avata lappeenrantalainen metallipumppu Mokoma. Perjantaina päälavalle nousevat myös ruotsalais-tanskalainen metalliyhtye Amaranthe, saksalainen heavybändi U.D.O. ja tanskalainen rock-yhtye D-A-D.

Lisätiedot: www.kuopiorock.fi.

Perjantaina Stara Stage -lavalla esiintyvät PMMP, Stig, Kotiteollisuus ja Klamydia. Muilla lavoilla nähdään Cheek, Von Hertzen Brothers, Kivesveto Go Go, Makrofagi, String Company, Bluesberries ja Kaksinen. Mielenkiintoinen ohjelmanumerona on myös Cageriders-surmanajoryhmän show, joka ajetaan maailman suurimmassa surmanajopallossa.

Lauantaina Stara Stage -lavalla esiintyvät Pää Kii, Viikate, Petri Nygård, Kaija Koo ja Metsatöll. Muilla lavoilla nähdään saksalainen metalliyhtye Helloween, Turmion Kätilöt, Michael Monroe, ja Haloo Helsinki! Lisäksi festivaalilla soittavat lauantaina Timo Rautiainen & Neljäs Sektori, Stella, Mariska & Pahat Sudet, Waltavaara, Ode in Black, Shades of Nowhere ja Himanes.