Lääkäriltä uskomaton diagnoosi: ”Sinulla on ghetto booty”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Aika ajoin ihmiset huomaavat lääkärien vastaanotolla, ettei tohtori välttämättä suhtaudu heidän vaivoihinsa toivottavalla vakavuudella. Nyt erään tennesseeläisen naisen lääkärikäynti sai erikoisen lopputuloksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuva ei liity tähän tapaukseen.

Terry Raglandin alaselän kivut olivat nimittäin lääkäri Timothy Sweon mielestä merkki ”ghetto bootysta”. 55-vuotias nainen järkyttyi termistä, sillä se ei noudattanut hänen mielestään hienotunteisuutta.

– Luulin, että pyörryin, kun hän sanoi ghetto booty. Mieleni pyöri vain sanojen ympärillä, koska en voinut uskoa, että hän sanoi niin, kertoi Ragland WREG-sivustolle.

Sweo pyysi sanojaan anteeksi, ja selvensi yrittäneensä ilmauksella selittää potilaansa alaselän rangan kaarta, joka sai tämän takamuksen työntymään voimakkaammin taaksepäin. Mieslääkäri ymmärsi kuitenkin, miksi hänen sanansa loukkasivat naista.