Rihanna käytti huumeita Suomessa? Kohukuva julkisuuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sunnuntaina Suomessa keikkansa heittänyt Rihanna on useasti kunnostautunut kannabismyönteisillä valokuvillaan. Nainen on monta kertaa poseerannut verkossa sätkät suussa, eivätkä tähden tuoreet Instagram-kuvat tee muutosta linjaan.

Sunnuntaina iltapäivällä, eli Suomeen saapumisen jälkeen, hän julkaisi Twitterin BadGirlRiRi-mikroblogissaan huumeisiin vahvasti viittaavan valokuvan, jossa hän polttaa ilmeisesti marijuanasätkää. Kuvassa hänen suustaan tulee savua ja kuvatekstissä lukee WnB, mikä on lyhenne sanoista Wake and Bake. Sanaparsi merkitsee aamun ensimmäisiä kannabishenkosia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rihannan vastikään päättynyt maailmankiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä tähti saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan.