Sofia voi rahoittaa poikansa opinnot myymällä merkkilaukkunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Nainen meni naimisiin jo 18-vuotiaana ja sai kaksi vuotta myöhemmin pojan.

Nyt lähinnä bikinikuvissa esiintynyt 41-vuotias Vergara on luvannut kustantaa 21-vuotiaan Manolo-nimisen poikansa opinnot erikoisella tavalla. Kuten tiedetään, maksaa huippuluokan koulutus Yhdysvalloissa paljon, joten nainen on päättänyt myydä kalliit merkkilaukkunsa jälkikasvunsa opintojen rahoittamiseksi.

– Sanoin Manololle, että jos minulla ei ole tarpeeksi rahaa maksaa hänen lukuvuosimaksujaan, voi poika myydä minun Hermes Birkinin, nainen kertoi Harper’s Bazaar -lehdessä.

Naisen kirjanpitäjä kurittaa kalliisiin tavaroihin törsäävää Vergaraa. Bikinipommilla on kuitenkin moitteisiin selkeä vastaus.

– Pitäisikö minun ennemmin posautella samppanjapulloja ja käyttää huumeita vai ostella käsilaukkuja? Merkkilaukut ovat arvokkaita ja ne voi aina myydä.

Sofia itse lähti aikoinaan opiskelemaan hammaslääketiedettä lukion jälkeen, mutta saikin pienen Pepsi-mainosroolin myötä töitä kotimaansa Kolumbian televisiosta. Lopulta nainen päätti opinnot kolmen vuoden opiskelemisen jälkeen.

Vuonna 2012 Vergara äänestettiin AskMen.com-sivustolla vuoden seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa. Pari on kihloissa ja suunnittelee menevänsä lähitulevaisuudessa naimisiin. He ovat käyneet terapiassa ennen sitä, koska Sofia ei halua liittoon mitään ongelmia.