Tyra Banksin jättipovi yllätti julkkisjuhlissa – hankki rintoihin täytettä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Tyra Banks kuuluu julkkiskaunottariin, jotka eivät pelkää esitellä kurvejaan paljastavissa asuissa. Viime vuonna 38-vuotias mallikaunotar poseerasi Armenian Cosmopolitan-lehden kannessa, mutta sittemmin hän on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Eilen Tyra palasi julkisuuteen Beverly Hillsissä järjestetyssä CBS-kanavan CW Annual Summer Stars Party -juhlassa. Tyran rintavarustus on ollut muiden supermallien tavoin kooltaan keskisarjaa, mutta eilen neitokaisen rintamus oli huomattavasti muhkeampi. Tulevat kuvat paljastavat oliko kyse push up -liiveistä vai onko Banks käynyt ottamassa silikonitäytettä rintoihinsa.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.

Uusimmat