Hämmentävä näky videolle – Vancouverissa voi kävellä kelluvien kivien päällä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokeilevassa ja modernissa taiteessa pyritään usein rikkomaan raja-aitoja ja esittämään ihmisille jotain sellaista, mitä ei ole ennen nähty. Nyt eräs YouTube-käyttäjä on julkaissut Vancouverissa kuvaamansa videon, jolla näytetään kelluvien kivien päällä kävelevä mies.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on ilmeisesti tilataideteos, joka näyttää tavalliselta kivikkoiselta maalta. Kivien päällä kävellessä kuitenkin huomaa, että niiden alla on nestemäinen alusta. Video kerännyt muutamassa päivässä yli miljoona katsojaa.

Tilataideteokset ovat usein näyttäviä ja suurikokoisia aikaansaannoksia, ja niissä on yleensä jokin hauska idea. Ensimmäiset tilataideteokset saapuivat Suomeen 1960-luvun lopulla. Massivisia luomuksia voi nähdä ympäri maailmaa.