Claudia Romani yritti vietellä kuvaajan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miami Beachin säännöllinen vierailija Claudia Romani vaikuttaa kuuluvan rannan vakiokalusteisiin rantatuolien ja aurinkorasvan tavoin. Neitokainen ottaa harva se päivä aurinkoa rannalla, ja yleensä hänen päällään nähdään seksikäs uima-asu.

31-vuotias Claudia kuvattiin eilen harrastamassa kesän trendilajia, eli surffilaudalla melomista. Perinteisen melomisen sijaan hän järjesti paparazzeille yllättäen varsinaisen esityksen ryhtymällä keikistelemään kameroiden edessä viettelevissä asennoissa.

Italiassa, L’Aquilassa syntynyt Claudia on perheensä ainoa lapsi. Hän matkusteli paljon lapsena ja tutustui uusiin paikkoihin sekä kulttuureihin. Hänen malliuransa alkoi Bellevue Beachilla, jossa FHM-lehden kykyjenetsijä löysi hänet. Sittemmin neito on esimerkiksi poseerannut useiden lehtien kuvissa.