Koira söi halvaantuneen miehen kiveksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs 39-vuotias amerikkalainen mies on kokenut kovia, kun hänen uusi lemmikkikoiransa teki pahojaan. Arkansasissa asuva mies oli pelastanut valkoisen ja pörröisen koiran kotiinsa vain muutamaa viikkoa aiemmin.

Hän itse on halvaantunut navasta alaspäin, mutta heräsi kuitenkin maanantaiaamuna tuskalliseen kipuun vyötäröalueellaan. Mies näki jalkovälissään kuono veressä olleen pikkukoiran, ja järkytyksekseen totesi, että hauva söi hänen kiveksiään.

Mies toimitettiin sairaalaan ja siellä todettiin, että karvakuono oli ehtinyt syömään toisen kiveksistä. Nyt selvitetään, oliko miehen pelastamaa koiraa rokotettu esimerkiksi vesikauhua vastaan. Valkoinen lemmikki toimitettiin lopetettavaksi, Kait8-televisiokanava raportoi.