Järkyttävä yllätys häissä – rakennus romahti taustalla! Katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet hääparit haluavat ikuistaa hääseremoniansa ja vastaanottonsa videolle. Häävideot ovat usein ihania muistoja, joista saa iloa vielä vuosienkin jälkeen. Nyt erään venäläispariskunnan videotaltioinnit menivät heidän hääpäivänään hieman erikoisemmalla kaavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pariskunta oli päättänyt kuvata videolle hetken, jolloin he astelevat kirkkoon vihkimistä varten. Kaikki on valmista upeaa seremoniaa varten, sillä YouTubeen ladatulla videolla nähdään esimerkiksi häkissä vapauttamistaan odottavia kyyhkysiä. Heti hääparin noustua kirkon portaille videon taustalla alkaa kuitenkin tapahtua.

Kadun toisella puolella oleva rakennus nimittäin romahtaa. Osa talon julkisivusta murenee hitaasti jo videon alussa. Isoimman rakennuksenpalan irtoaminen ja putoaminen katuun kiinnittää hääparinkin huomion, ja kaikki kääntyvät ihmeissään tuijottamaan harvinaislaatuista episodia.