Rihanna järjesti Helsingissä seksikkään show’n – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Helsingissä esiintynyt maailmantähti Rihanna päätti kiertueensa Suomeen ja täällä ollessaan julkaisi myös todennäköisen huumekuvan verkossa. Itse konsertti sujui hienosti, ja hieman yllättäen supertähti nousi lavalle kutakuinkin ajallaan.

Stara oli mukana konsertissa ja tallensi esiintymisen tähtihetkiä valokuviksi. Rihanna järjesti suomalaiselle yleisölle tuttuun tapaansa seksiä tihkuvan show’n, josta ei hittejä ja paljasta pintaa puuttunut. Hartwall Areena oli loppuunmyyty, eli paikalla oli noin 12.000 katsojaa. Keikan biisilista löytyy alta.

Mother Mary Intro

Phresh out The Runway

Birthday Cake

Talk That Talk

Pour It Up

Cockiness

Numb

You Da One

Man Down

No Love Allowed

Rude Boy

What’s My Name

Jump

Umbrella

All Of The Lights

Rockstar

What Now

Loveee Song

Love The Way You Lie

Take A Bow

Cold Case Love

Hate That I Love You

We Found Love

S&M

Only Girl

Please Don’t Stop The Music

Where Have You Been

Stay

Diamonds

Rihannan vastikään päättynyt maailmankiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä tähti saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin.