UFO-video ihmetyttää Britanniassa – mystinen tuubi kuvattiin taivaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat ihmiset ovat vuosikausien ajan väittäneet tehneensä havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä, jotka ovat joidenkin uskomusten mukaan maan ulkopuolisten olentojen avaruusaluksia. Videomateriaalia näistä ilmiöistä löytyy runsaasti internetistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt keskustelua on herättänyt Iso-Britanniassa kuvattu video, jossa taivaalla näkyy tunnistamaton sikarinmuotoinen esine. Video kuvattiin 9. heinäkuuta 2011 Manchesterissa. Silminnäkijä väittää esineen leijailleen taivaalla noin 40 minuutin ajan, kunnes se katosi yläilmoihin.

– UFO tarkoittaa tunnistamatonta lentävää esinettä, enkä väitä, että asialla olisivat pienet vihreät miehet. Mutta video on silti mielenkiintoista katseltavaa, kuvaaja kertoo Youtube-sivustolla.

Kuvamateriaalilla havaittava esine näyttää pyörivän hetken aikaa paikallaan, muuttaen myös väritystään. Kaikki eivät kuitenkaan usko ”aluksen” olevan peräisin toiselta planeetalta. Mutual UFO Organization -säätiön videoanalyytikko Marc Dantonio kommentoi Huffington Post -lehdelle kyseessä olevan todennäköisesti aurinkoilmapallo.