Amanda Seyfriedin nimmaritussi teki tuhojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mamma Mia! -musikaalielokuvassa läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa Hollywood-tähtien joukossa ja viihdelehtien sivuilla. Les Miserables -elokuvassa mukana ollut näyttelijätär nähdään pian myös 1970-luvun pornotähti Linda Lovelacena.

Amanda Seyfried kuvattiin eilen Lovelace-elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Amanda kirjoitti punaisella matolla runsaasti nimikirjoituksia sinisellä tussilla, jonka hän kuitenkin epähuomiossa kohdisti myös otsaansa. Tussi teki Amandan otsaan ikävän näköisen viivan juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan. Tiedottaja yritti poistaa tussia nuolemallaan sormella.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muuassa mainoksissa Leighton Meesterin kanssa. Amanda teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.