Mies yritti salakuljettaa kilpikonnaa – hampurilaiseksi naamioituna!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläimiä yritetään salakuljettaa maasta toiseen mitä erikoisemmilla tavoilla, eivätkä lemmikkeinä suositut kilpikonnat ole poikkeus. Taannoin uutisoimme tapauksesta, jossa Intialaiset tullivirkailijat löysivät kahden maahan saapuneen miehen matkatavaroista yli 10.000 uhanalaista merikilpikonnaa.

Useiden salakuljettajien motiivina lienee rahallinen hyöty, mutta eräs kiinalaismies halusi kilpikonnansa matkalleen mukaan puhtaasta rakkaudesta lemmikkiään kohtaan. Li-niminen mies yritti Guangzhou Daily -lehden mukaan kuljettaa lemmikkikilpikonnaansa KFC-pikaruokalan hampurilaiseksi naamioituna.

Li jäi kiinni Guangzhou Baiyunin kansainvälisellä lentokentällä hänen matkalaukkunsa päädyttyä röntgenkuvaukseen. Tullivirkailijat havaitsivat miehen laukussa olleessa hampurilaisessa jotain outoa. Virkailijat pyysivät häntä paljastamaan laukkunsa sisällön, epäillen hampurilaisen olevan todellisuudessa kilpikonna.

– Siellä ei ole mitään kilpikonnaa, pelkkä hampurilainen. Minulla ei ole mitään erikoista nähtävää, Li kertoi tullivirkailijoille South China Morning Post -lehden mukaan.

Lopulta mies joutui kuitenkin paljastamaan laukkunsa sisällön, ja tullivirkailijoiden epäilykset osoittautuivat oikeaksi. Hampurilaisen sisältä paljastui Lin rakas lemmikkikilpikonna, jota hän ei olisi halunnut jättää yksin kotiin. Lopulta miehen täytyi pyytää ystäväänsä hoitamaan kilpikonnaansa matkan ajaksi.