Nabilla Benattia nautiskeli täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uhkea realitykaunotar Nabilla Benattia tunnetaan maailmalla erityisesti Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta, jota hän tähdittää muiden kaunotarten ohella. Viime aikoina Nabilla on keskittynyt kuitenkin uuden Hollywood Girls -realitysarjansa kuvauksiin Yhdysvalloissa.

Eilen Nabilla Benattia kuvattiin uimarannalla Venice Beachilla yhdessä Hollywood Girls -kollegansa Ayem Nourin kanssa. Nabilla nähtin nautiskelemassa bikineissä rannan vilvoittavasta tuulesta ja heiluttelemassa huiviaan ilmassa.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -realitysarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden.