Ozzy Osbourne herkistyi Glee-tähden kuolemasta: ”Elän laina-ajalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viimeisin Hollywoodia järkyttänyt kohtalo koitui Glee-nuorisosarjan tähden Cory Monteithin osaksi. Mies kuoli 31-vuotiaana heroiinin ja alkoholin aiheuttamaan yliannostukseen Vancouverissa hotellihuoneessaan. Monet tähdet ovat ilmaisseet osanottonsa.

Viimeisin heistä on päihteiden kanssa vuosia toilaillut rokkari Ozzy Osbourne, joka herkistyi nuoren tähden kohtalosta. Rokkipappa varoittikin välittömästi nuoria huumeista Glee-näyttelijän edesmenon jälkeen. Osbourne pitää itseään hurjan onnekkaana, kun on vielä hengissä.

– Kävin sen kaiken läpi ja selvisin. Minulla ei ole jäljellä montaa ystävää, joiden kanssa tein sitä. He ovat kaikki kuolleet… Elän laina-ajalla. Älkää ajatelko, että jos Ozzy Osbourne selviää siitä elävänä, sinäkin selviät. Se ei toimi niin, kertoi mies Daily Mirror -lehdelle.

Rokkari kertoi tottuneensa siihen, että alkoholi ja huumeet antoivat lisävoimaa luovuuteen. Hän kuitenkin ymmärsi ennen pitkää tämän olevan väärä ajatusmalli. Osbourne myönsi äskettäisen retkahtamisensa miltei tuhonneen hänet. Nyt mies yrittää jälleen pysyä raittiina.