Kimi Räikkönen Rähinän uudella Gumball 3000 -musiikkivideolla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rähinä Records kilpaili taannoin omalla Rähinä 110 -tiimillään Gumball 3000 –rallissa, joka kiersi ympäri Euroopan päätepysäkkinään Monaco. Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki tekivät ennen lähtöään Puita Uuniin nimisen teemabiisin nostattamaan matkatunnelmaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Musiikkivideo kuvattiin 14 eri maassa, joka tiivistää kolmeen minuuttiin kisan aikana koetut upeat elämykset. Puita Uuniin on ensimmäinen julkaisu Uniikin syksyllä julkaistavalta #KYLÄNMIES –albumilta. Videolla ovat mukana esimerkiksi Kimi Räikkönen, David Hasselhoff, Duudsonit, räppärit Xzibit, Eve ja Bun B.

Stara tapasi Rähinän tähdet Monacossa Gumball 3000 -kilpailun päätöspaikassa. Haastattelussa Elastinen, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus kertovat rankasta reissusta ja musiikkivideon kuvaamisesta.