Raju yllätys postissa – vesilaskussa ”hieman” liikaa nollia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yritykset tekevät aina silloin tällöin virheitä laskutuksessaan. Eräs dallasilaismies on nyt kokenut elämänsä yllätyksen saatuaan postissa aivan käsittämättömän suuren vesilaskun. Laskun mukaan mies oli velkaa vesilaitokselle 67.000 dollaria.

Euroissa summa on lähes 50.500 euroa. Tom Hoffman -niminen mies kertoo WFAA-kanavalle, että kyseessä ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun Dallasin vesilaitos lähettää hänelle tähtitieteellisen vesilaskun. Amerikkalaismies oli joutunut katkaisemaan suoraveloituksensa vesilaitoksen kanssa sen jälkeen, kun hän oli saanut ensimmäisen, 66.000 dollarin suuruisen virheellisen vesilaskun.

Hoffmanin tili oli jäädytetty ennen kuin vesilaitos ehti korjaamaan virheensä. Nyt kun miehelle on lähetetty jo toinen uskomattomalta kuulostava vesilasku, alkaa hän olla jo hieman ärsyyntynyt. Vesilaitoksen mukaan kyseessä on mittarivirhe, eikä mies ole todellisuudessa kuluttanut vettä noin viiden vesitornin verran, WFAA kertoo.

– Kun näkee tämän tapahtuvan kahdesti… En tiedä. Se on ärsyttävää, Tom Hoffman summaa kanavalle.