TV-tähden syötävän hyvä patsas sulaa suussa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijä Mario Lopez tunnetaan muun muassa Saved by the Bell -komediasarjasta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisesta versiosta. Mies juontaa paraikaa America’s Best Dance Crew -ohjelmaa MTV-kanavalle.

Meksikolaissyntyinen komistus esitteli viime jouluna vartaloaan koristelemalla joulukuusta alushoususillaan. Nyt hänestä on tehty suklaasta näyttävä realistisen kokoinen patsas. Pysti esiteltiin The Grove -kauppakeskuksessa Los Angelesissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mario Lopez on nähty televisiotyönsä ohella Broadway-näytelmissä. Mies debytoi teatterilavalla vuonna 2008 A Chorus Line -näytelmän roolissa. Treenattu tähti paljasti äskettäin julkisuudessa timmin vartalonsa salaisuuden. Mies kertoi pitävänsä kunnostaan huolta yksinkertaisella liikunnalla, painonnostolla ja terveellisellä ruokavaliolla. Lopez on julkaissut myös kaksi lifestyle-kirjaa, jotka käsittelevät treenaamista ja ruoanlaittoa.