Salavideo paljasti: Näin FedExin työntekijät kohtelevat paketteja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalta löytyy lukemattomia lähettipalveluja, joista tunnetuimpia lienevät DHL ja FedEx. Nyt jälkimmäisen toimituksesta on noussut jälleen Yhdysvalloissa haloo, kun eräs YouTube-käyttäjä kuvasi lähettikaksikon epämääräisiä toimia salaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nettihitiksi nousseella verkkovideolla näytetään, kuinka Manhattanilla työskentelevät lähetit heittelevät paketteja auton konttiin kuin hernepusseja. FedEx on pahoitellut videota ja siitä aiheutunutta kohua julkisesti.

Olemme uutisoineet ennenkin laiskoista rahtityöntekijöistä, jotka heittelevät ihmisten paketteja huolimattomasti vähät välittämättä siitä, kuinka lähetysten sisällölle käy. Viimeisin video on kerännyt muutamassa päivässä yli 1,4 miljoonaa katsojaa.