Vastasyntyneellä Prinssi Georgella on 50 aseistettua vartijaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William saivat esikoisensa viime viikolla. Vedonlyönti pojan nimen ympärillä kävi kiivaana jo viikkoja sitten, mutta nyt hullunmylly sai päätöksensä hovin julistaessa tuoreen jälkikasvunsa nimeksi George Alexander Louis.

Vastasyntynyttä vauvaa voitaisiin kutsua maassamme pilke silmäkulmassa myös nimellä Yrjö Aleksanteri, mutta kuninkaallisten nimiä ei ole enää vuosiin käännetty suomeksi. George on nyt Britannian hovin valvotuin ihminen, sillä hänellä kerrotaan olevan peräti 50 aseistautunutta vartijaa, jotka vahtivat prinssiä silmä kovana vuorokauden ympäri.

Kuninkaan hovin pikkuprinssi ei ole maailman ainoa henkilö, joka nauttii suuresta vartijalaumasta. Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär nauttii julkkisvanhempiensa saavuttamista eduista niin ikään lähes kuninkaallisten tavoin. Tytöllä on myös huikea vartijajoukko, joka maksaa Tom Cruiselle 50.000 dollaria viikossa, eli miltei 38.500 euroa.