Unelmalahja naiselle? Ryan Gosling -värityskirja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling on nähty esimerkiksi elokuvissa Hölmö hullu rakkaus, Drive ja Gangsterisota. Mies ilmoitti hiljattain jäävänsä tauolle, ja uutisesta järkyttyneille faneille perustettiin oma auttava puhelin.

Kuva: Amazon.com
Kuva: Amazon.com

Nyt komistusta ikävöivät fanit voivat lähentyä idoliaan aivan uudella tavalla. Goslingista on nimittäin tehty aivan oma värityskirja. Kirja on suunnattu aikuisille, ja sen kuvat on otettu miehen suosituimmista elokuvarooleista.

Erikoisen fanituotteen takana on aikuisille suunnattujen ”hauskojen kirjojen” tekijä Mel Elliott. Colour Me Good -kirjaa myydään Amazon-verkkokaupassa 9,61 dollarilla. Komistuksen kuvilla varusteltu värityskirja maksaisi siis hieman yli seitsemän euroa.

Ryan Thomas Gosling nähdään parhaillaan valkokankaalla Only God Forgives -elokuvassa, jonka on ohjannut aikaisemminkin Goslingin kanssa yhteistyötä Drive-elokuvassa tehnyt tanskalainen Nicolas Winding Refn. Gosling seurustelee tällä hetkellä näyttelijä-malli Eva Mendesin kanssa. Hän nousi vuonna 2004 maailmanmaineeseen The Notebook -elokuvan myötä.