Britney Spears käänsi katseet vesipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi nimetty Britney Spears palasi pitkästä aikaa studiolle. Popin kuningatar päätti rikkoa laulutaukonsa Smurffit-kappaleella, josta julkaistiin myös kyseenalaista huomiota herättänyt musiikkivideo.

Britney Spears teki äskettäin paluun julkisuuteen, kun hänet kuvattiin Smurffit 2 -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Eilen poptähti suuntasi lastensa kanssa Kalifornian Six Flags Hurricane Harbor -vesipuistoon, jossa bikineihin sonnustautunut superjulkkis käänsi katseita.

Britney Spearsin musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.