Jaguar-kuski pysäköi surkeasti – sai törttöilystään opetuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aina silloin tällöin pysäköintialueilla näkee uskomattoman surkeasti pysäköityjä autoja. Näiden autojen kuljettajat saavatkin osakseen hurjan määrän negatiivista palautetta. Nyt eräs amerikkalaiskuljettaja on päättänyt antaa kanssa-autoilijalle opetuksen pysäköimisessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jaguarilla liikkeellä ollut mies oli pysäköinyt autonsa huolimattomasti siten, että sen vasen eturengas oli toisen pysäköintiruudun puolella. YouTube-käyttäjä crisp330 kyllästyi katselemaan työtoverinsa aiemminkin nähtyä laiskaa pysäköimistä. Hän päätti antaa miehelle opetuksen.

Crisp330 pysäköi oman autonsa niin kiinni miehen Jaguaria kuin mahdollista. Tämän jälkeen hän tallensi videolle miehen tuskastelun sen kanssa, miten hän pääsee autoonsa sisälle. Ärtyneen näköisenä autoonsa ahtautuva kuljettaja ehkä muistaa jatkossa tarkkailla maassa olevia parkkiruutujen viivoja hieman tarkemmin.