Ystävän exä odottaa lasta Simon Cowellille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni voi ajatella, että nyt on maailmankirjat sekaisin, kun Simon Cowell on lopettanut 40 vuotta sitten aloittamansa tupakanpolton ja hänestä tulee kaiken lisäksi isä. Kyllä, luitte oikein: Simon Cowell saa jälkikasvua ja lapsen äiti tahtoo hänen kanssaan naimisiin.

Simon Cowell on tullut tutuksi useista kykykilpailujen tuomaripesteistä. Mies tunnetaan kovasanaisena arvostelijana, joka ei sylje lasiin tai säästele rahaa hulppean elämäntyylin ylläpitämisessä. Viime aikoina on kuitenkin voitu aavistella, että hänen elämässään puhaltavat uudet tuulet.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

MailOnline kertoo, että Simon Cowellista on tulossa isä. 53-vuotias musiikkimoguli on nimittäin saanut ystävänsä Andrew Silvermanin ex-vaimon, Lauren Silvermanin, raskaaksi. Lauren on intoutunut tunnustamaan rakkauttaan julkisesti ja nyt nainen toivoo, että Simon veisi hänet kaiken lisäksi vihille.

Simonin ystävien kerrotaan saaneen shokin vauvauutisista. Yksi hänen ystävistään sanoi, että Simon tunnetaan hyvin järjestelmällisenä miehenä, joka kontrolloi elämäänsä tarkasti. Kukaan ei olisi miljoonaan vuoteen voinut uskoa, että hän tekee tämänkaltaisen virheen elämässään, ystävä kertoi.

Simon Cowell ei ole koskaan ollut naimisissa. Hän oli kolme vuotta kihloissa meikkitaiteilija Mezhgan Hussainyn kanssa, mutta pari erosi viime vuonna. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Kymmenennellä viikolla raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.