Rihanna juhli ja juopotteli alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihanna käväisi äskettäin konsertoimassa Suomessa, jonne myös hänen maailmankiertueensa toistaiseksi päättyi. Toisin sanoen supertähti aloitti lomansa heti Helsingistä päästyään. Tuoreimpien kuvien perusteella loma on alkanut vauhdikkaasti.

Tänä aamuna Rihanna kuvattiin juhlimassa kotimaassaan Barbadoksella, jossa hän osallistui The Foreday Morning Jam Party -tapahtumaan Bridgetownissa. Rihannan bileasu oli melko paljastava ja jopa rohkea, mutta muilla juhlijoilla asut olivat samaa sarjaa.

Rihanna on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa vaihtelevasti sujuneen maailmankiertueensa ansiosta. Vastikään päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä tähti saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin.