Teinityttö kokeili lottoamista – voitti heti miljoonan jättipotin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jokaviikkoinen lottoaminen kuuluu monen suomalaisenkin harjoittamiin perinteisiin. Ahkerasta lottoamisesta huolimatta hyvin harvalle todella napsahtaa kohdalle se hamuttu pääpotti. Siksi eräs brittiteini onkin aiheuttanut kateutta uskomattoman hyvällä tuurillaan.

17-vuotias Jane Park nimittäin voitti EuroMillions-loton päävoiton ensimmäisellä koskaan ostamallaan lottokupongilla. Brittineitokainen on voittonsa ansioista nyt miljoona puntaa rikkaampi. Midlothianissa asuva teinityttö on kertonut Mirror-lehdelle, että hän aikoo ostaa voittorahoillaan vaaleanpunaisella sisustalla varustellun Range Roverin. Ensin tytön tulee kuitenkin opetella ajamaan autoa.

Assistenttina työskentelevä neitokainen kertoo lehdelle, ettei lottovoitto tule muuttamaan häntä. Park ei aio jättää yhdeksän kuukauden määräaikaista työpaikkaansa. Neitokainen aikoo kuitenkin hieman maistella tuhlaamista lähtemällä lomailemaan Ibizalle.

– Se tulee muuttamaan elämäntyyliäni, mutta en usko että se muuttaa minua. Tulen silti olemaan sama ihminen jonka olen ollut 17 vuotta, Jane Park tuumailee voitostaan lehdelle.