Jennifer Lopez kuntoilee tunnin ennen jokaista keikkaa: ”Se on hullua”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez aiheutti taannoin kohua esiinnyttyään Turkmenistanin presidentille Gurbanguly Berdymukhamedoville tämän syntymäpäivänä. Berdymukhamedovia pidetään diktatorisena hallitsijana, ja tempaus keräsi laajamittaista kritiikkiä ihmisoikeusjärjestöjen taholta.

Jennifer Lopez tunnetaan laulajattarena, joka pitää itsestään hyvää fyysistä huolta. Tämä näkyy esimerkiksi tähden keikoilla, sillä hänen tanssirutiininsa ovat paikoitellen varsin haastavia. Nyt Lopezin lämmittelybändinä esiintynyt brittiläinen Stooshe-tyttöbändi on paljastanut Digital Spy -verkkosivustolle latinotähden kuntoilevan tunnin ajan ennen jokaista esiintymistään.

– Hän kuntoilee täysissä meikeissä ja esiintymisasuissa tunnin ajan ennen saapumistaan lavalle. Sitten hän vain leijailee lavalla. Se on hullua, Stooshen Karis Anderson paljastaa.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuonna 2008. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa.