Rihannan estottomat bilekuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihanna käväisi äskettäin konsertoimassa Suomessa, ja supertähti aloitti lomansa heti Helsingistä päästyään. Tuoreimpien kuvien perusteella loma on alkanut vauhdikkaasti, sillä Rihannalle on riittänyt vauhdikkaita juhlia kotimaassaan.

Viikonloppuna Rihanna on kuvattu juhlimassa railakkaasti Barbadoksella järjestettävillä karnevaaleilla, joissa popkaunotar biletti uikkareihin pukeutuneena.

Rihanna on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa vaihtelevasti sujuneen maailmankiertueensa ansiosta. Vastikään päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä tähti saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin.