Popmaailman uusi tähti? Yrittää tissivideolla maailmanmaineeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkivideot tihkuvat usein seksiä, eikä niissä juuri säästellä paljasta pintaa. Monet artistit ovat intoutuneet esiintymään videoillaan puolialastomana, tai mikäli heillä itsellään on vaatteet päällä, on muilla videon tanssijoilla niitä sitäkin vähemmän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ron Bacardi on artisti, josta tiedetään vielä hyvin vähän. Miehellä on Facebookissa vain noin sata tykkääjää, eikä hänestä löydy juuri mistään tietoa edes googlettamalla. Artisti on kuitenkin saavuttanut tuoreella videollaan runsaasti katsojia, sillä video on suorastaan kyllästetty naiskauneudella.

All The Ladies -niminen rallatus esittelee vaaleaan peruukkiin pukeutuvan herra Bacardin punaisine partoineen, ja hänen ympärillään ketkuttelee suuri hyvännäköisten naisten joukko. Vaikka artisti on kaiketi lähtenyt ainakin kappaleen lyriikoista päätellen liikkelle lähinnä huumorimielellä, saattaa hänestä nousta suuri hittisensaatio juurikin videolla esiintyvien rinta- ja pakara-armeijan takia.