Sormus saapui alttarille todella tyylikkäästi – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain radio-ohjattavasta helikopterista, joka toimitti pitsan kotiinkuljetuksena asiakkaan etuovelle saakka. Samankaltaisia lentovempaimia käytetään paljon myös erilaisissa kuvaustilanteissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs hääseurue sai seurata vihkiseremoniassa sormuksen toimittaneen kopterin lentoa. Otavio Good ja Zinaida Tebaykin sanoivat toisilleen tahdon, mutta heidän vihkiseremoniansa ei ollut aivan tavallisimmasta päästä. Kun yleensä sulhaspoika tai bestman saa kunnian ojentaa pariskunnan vihkisormukset, saapui tällä kertaa alttarille radio-ohjattava helikopteri.

Nyt verkkoon on ladattu video, jolla näytetään, kun sulhanen nappaa kopterin kiinni ja ottaa sormukset käteensä. Sen jälkeen hän ojentaa ne vihkitoimituksen suorittavalle naiselle, ja päästää kopterin takaisin lentoon. Lennokas avioliiton aloitus, voisi joku sanoa.