Apinat terrorisoivat kaupunkia – murtautuvat asuntoihin riehumaan! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien mielestä erilaiset apinat ovat hellyttäviä eläimiä, mutta samaan aikaan toiset ovat täysin eri mieltä. Parhaillaan Etelä-Afrikassa yritetään taistella yhä röyhkeämmiksi käyneitä apinoita vastaan, ja keinot alkavat loppua. Apinat nimittäin terrorisoivat asukkaita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Alati rohkeammiksi tulleet apinat tunkeutuvat nykyisin asuintaloihin, joissa ne sotkevat ja rikkovat paikkoja sekä lisäksi varastavat asunnoista tavaroita. Nyt eräs asukas on kuvannut tilanteen, jossa hänen asuntoonsa oli tunkeutunut toisen kerroksen ikkunan kautta kokonainen lauma apinoita. Tulos oli erittäin sotkuinen, eivätkä apinat juuri säikkyneet edes miehen huutoa.

Asuntojen lisäksi apinat hyökkäävät ihmisten kimppuun ryöstömielessä kaupungilla. Ne varastavat jopa ostoskasseja suoraan asukkaiden kädestä. Tähän saakka apinoita vastaan on yritetty taistella värikuula-aseilla ja pippurikaasulla, mutta ne eivät ole parantaneet painajaismaista tilannetta, Daily Mirror raportoi.