Doutzen Kroes polski rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes ikuistettiin juuri H&M-vaatemerkin mallikuviin, joissa hän esitteli bikiniasuja seksikkäänä lehmityttönä. 28-vuotias malli on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secret -merkin mainoksista.

Nyt Doutzen on vieraillut rantalomalla Ibizalla, jossa hänet kuvattiin tänään iltapäivällä miehensä Sunnery Jamesin ja poikansa Phyllonin kanssa.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.