Ällistyttävä parkour-video: Hengenvaarallisia temppuja kaupungilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lähinnä kaupunkioloissa harrastettava parkour on nykyisin suosittu liikuntalaji. Sitä pystyy harrastamaan kaikkialla, missä on hyppimiseen ja pyörähdyksiin soveltuvia seiniä ja esteitä. Pääasiallisena ideana on kuitenkin sulava liikkuminen esteistä välittämättä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkkoon julkaistaan aika ajoin akrobaattisia videoita, joiden avulla myös katsoja pääsee nauttimaan eri lajien harrastajien kokemasta nautinnosta. Nyt traceurelements-nimimerkki esittelee taitojaan YouTube-videolla, ja video saa katsojien karvat pystyyn, sillä se on kuvattu itse hyppijän näkökulmasta.

Samankaltaisia videoita on julkaistu ennenkin, mutta kyseinen videopätkä hemmottelee katsojaa tasaisella kameran liikkeellä ja taustalle sopivalla musiikilla. Parkour-taitojaan videolla esittelee James Kingston.