Tyrmistyttävä ulkomainos Yhdysvalloissa: ”Yli 20 miljoonaa pettämistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin parisuhteessa olevien ihmisten uskottomuutta edistävä verkkopalvelu AshleyMadison.com mainostaa parhaillaan Yhdysvalloissa tavalla, joka on saanut monet ärsyyntymään. Palvelu nimittäin kehuu suurikokoisessa ulkomainosessa auttaneensa käyttäjiään jo 20 miljoonassa pettämistapauksessa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mainos sijaitsee näyttävällä paikalla Hollywoodin Sunset Stripillä ja viittaa äskettäin nähtyyn samankaltaiseen McDonald’sin mainoskampanjaan, jonka tekstinä oli hampurilaisiin viitaten ”Yli 99 miljoonaa tarjoiltu”. Aiemmin AshleyMadison.com on mainostanut muun muassa sloganilla ”Elämä on lyhyt. Hanki suhde.” Palvelulla on sen oman ilmoituksen mukaan 24,5 rekisteröityä käyttäjää.