22-vuotias televisiokaunotar esitteli bikinivartalonsa – ja kyllä kelpasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kihlatustaan Mario Falconesta taannoin eronnut TOWIE-tähti Lucy Mecklenburgh lanseerasi äskettäin uuden verkkosivuston, jossa hän ottaa haltuun fitness-maailmaa ja jakaa dieetti- ja treenivinkkejä. Erostaan hyvin toipunut televisiokaunotar on viime viikkoina nähty lomailemassa.

Verkossa kuviaan ahkerasti jakava Lucy Mecklenburgh on nyt päätynyt myös paparazzien kuviin lomaillessaan Mallorcalla. Eilen Lucy kuvattiin pulahtamassa viilentävään uima-altaaseen tyylikkäissä värikkäissä bikineissä.

22-vuotias Lucy paljasti taannoin laihtuneensa ja kiinteytyneensä kunto-ohjaajan avulla. Hän sai selluliittinsa karkoitettua kuntoilun avulla. Ohjaaja Cecilian mukaan suurin haaste Mecklenburghin kanssa oli tehdä kauniista ihmisestä entistä kauniimpi harjoitteiden avulla.