Jymypaljastus: Mel C oli saada kenkää Spice Girlsistä jo alkuvaiheessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -yhtye oli 90-luvun menestyksekkäin tyttöbändi. Yhtye teki viime syksynä comebackin esiintymällä Lontoon olympialaisissa, mutta laajamittaisempaa paluuta esiintymislavoille ei toistaiseksi ole nähty. Sporty Spicenä muistettava Mel C tekee nykyään uraa mallina.

Nyt Mel C, eli Melanie Chisholm, on paljastanut olleensa vähällä saada kenkää yhtyeestä jo ennen heidät maailmanmaineeseen nostaneen Wannabe-singlen julkaisua. Syyksi hän kertoo riidan, joka syntyi hänen ja Victoria Beckhamin kanssa vuoden 1996 Brit Awards -gaalassa.

– Istuimme samassa pöydässä Lenny Kravitzin, Vanessa Paradisin ja muiden tähtien kanssa. Aloimme olla hieman humalassa. Lopulta olin aika sekaisin ja käskin Victorian painua v*ttuun. Se oli ylidramaattista, mutta sain hänet todella suuttumaan, Mel C paljastaa.

– Seuraavana päivänä managerimme soitti minulle, ja uhkasi potkia minut ulos yhtyeestä käytökseni vuoksi. En muista, miksi edes riitelimme Victorian kanssa mutta muistan käskeneeni hänen painua v*ttuun, laulajatar jatkaa.

39-vuotias Melanie Chisholm, eli Mel C, tuli tunnetuksi 1990-luvun suosituimmasta brittityttöbändistä, Spice Girls -yhtyeestä. Sen muita jäseniä ovat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown ja Victoria Beckham. Yhtye on suunnitellut viime aikoina paluuta uuden albumin ja kiertueen muodossa. Äskettäin maustetyttöjen kerrottiin kuitenkin riitelevän asian tiimoilta, mikä tekee paluun epävarmemmaksi.