Wow, Rihanna oli karnevaalikulkueen seksipommi – niukka asu huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihanna on viettänyt jo jonkin aikaa hyvin ansaittua lomaa kotimaassaan Barbadoksella, jonne hän suuntasi suoraan Helsingin konsertistaan. Popkaunotar on ottanut ilon irti vapaa-ajastaan, sillä hän on juhlinut ilta toisensa jälkeen railakkaasti.

Eilen illalla Rihanna kuvattiin samoilla kulmilla karnevaalien virallisen karnevaalikulkueen katsotuimpana osallistujana. Laulaja oli sonnustautunut muiden osallistujien tavoin erittäin niukkaan asuun.

Rihanna on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa vaihtelevasti sujuneen maailmankiertueensa ansiosta. Vastikään päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä tähti saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Myöhästelyn lisäksi hän sai kyseenalaista julkisuutta aamuun asti jatkuneista juhlistaan. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin.