Elviksen lapsenlapsi Riley Keough alusvaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lisa Marie Presleyn tytär ja Elviksen tyttärentytär Riley Keough tunnetaan nimekkään perhetaustansa lisäksi hehkeästä ulkomuodostaan. Riley onkin luonut uraa mallina ja näyttelijänä, ja siinä sivussa ehtinyt deittailla myös Twilight-komistus Robert Pattinsonia.

Nyt Riley Keough nähdään australialaisen muotimerkki Bondsin uutena mainokasvona -ja kroppana. 24-vuotias amerikkalaiskaunotar esiintyy yhtiön tuoreessa mainoskampanjassa, jossa nykyään punapäinen Riley esittelee kesän 2013 alusvaatemallistoa.

Kuva: Bonds
Kuva: Bonds, Splash

Danielle Riley Keough aloitti malliuransa 14-vuotiaana Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä vuonna 2004. Samana vuonna hän poseerasi Vogue-lehden kannessa äitinsä Lisa Marie Presleyn ja isoäitinsä Priscilla Presleyn kanssa. Neitokaisen elokuvaura on myös alkanut lupaavasti. Tähti on nähty muun muassa elokuvissa The Runaways, The Good Doctor ja Magic Mike.