4-vuotias kenialainen listasi elämänsä tavoitteet – koskettava video verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa Afrikan maissa puhtaan veden saaminen on kovan työn takana, ja epäpuhtaan veden vuoksi lukemattomia pieniä lapsia menehtyy päivittäin. Nyt verkossa leviää nelivuotiaan kenialaisen Nkaitolen koskettava video, jossa hän kertoo elämänsä to-do -listasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on Water Is Life -kampanjan video, jonka DDB NYC on tuottanut. Videolla kerrotaan, että viidestä lapsesta vain neljä elää viisivuotiaaksi saakka. Koska Nkaitole ei välttämättä ole yksi heistä, on hän tehnyt jo nelivuotiaana listan elämänsä tavoitteista.

Koko elämänsä ajan vain kotikylässään ollut pikkupoika nähdään videolla toteuttamassa haaveitaan, sillä hän kiertää Keniaa, näkee meren, luistelee, saa ensisuudelmansa, lentää kuin lintu, pelaa jalkapalloa, matkustaa veneellä ja juoksee kilpaa.