Kidnappaajan talo jyrättiin maan tasalle – näin teki Google Street View

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden puhutuimmista rikoksista maailmassa on varmasti Ariel Castron tapaus, jossa hän kidnappasi kolme nuorta tyttö ja piti heitä kotonaan vankina vuosikausia. Nyt Castrolle ollaan luettu huikeat 937 rikossyytettä ja häntä odottaa jopa 1.000 vuoden vankeustuomio.

Kuva: Google Street View
Kuva: Google Street View

Kidnappajan talo on tuhottu maan tasalle ja talon jäännökset kuljetettu pois paikalta. Oikeassa elämässä talo siis poistettiin, mutta hieman yllättäen saman teki myös Google Street View -karttapalvelu, josta voidaan katsella karttojen maisemia katutasolta panoraamakuvina.

Street View -palvelussa Yhdysvaltojen Clevelandin osoitteessa 2207 Seymour Avenue on nyt talon sijaan vain suurikokoinen sumennettu neliö. Google ei halunnut kommentoida tapausta asiasta uutisoineelle Mashable-julkaisulle.