Haloo Helsinki! teki radiohistoriaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haloo Helsinki! julkaisi helmikuussa neljännen albuminsa Maailma on tehty meitä varten. Yhtye teki levyn myötä radiohistoriaa, sillä levyn neljä peräkkäistä radiosingleä ovat kivunneet radiolistan ykköseksi.

Maailma on tehty meitä varten -albumi nousi kesän aikana takaisin Spotifyn ykköseksi ja on tällä hetkellä myös iTunesin ykkösenä. Albumi on ollut Spotifyn ykkössijalla julkaisunsa jälkeen yhteensä 12 viikkoa.

Suomen virallisella albumilistalla Maailma on tehty meitä varten-albumi on viihtynyt julkaisustaan lähtien ja top10:n joukossa jo 19 viikkoa. Yhtyeen musiikkivideoita on katsottu YouTubessa jo yli 9,5 miljoonaa kertaa.

Haloo Helsinki! on julkaissut kolme studioalbumia: Haloo Helsinki!, Enemmän kuin elää ja III. III-albumi myi kesällä 2012 platinaa ja yhtye teki vuoden 2012 aikana yli 120 keikkaa. Tänä kesänä yhtye keikkaili yli 30 eri festivaalilla.