Joanna Krupa antavassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimpänä siskona tunnettu amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa ja hänen miehensä Romain Zago erosivat viime syksynä hetkeksi, mutta vain palatakseen pian takaisin yhteen. Sittemmin rakkaustarina sai vielä värikästä jatkoa. Nykyisin Joanna tunnetaan pääasiassa realitytähtenä.

The Real Housewives of Miami -realitysarjan kaunotar kuvattiin eilen samaisen realitysarjan VIP-juhlissa Miami Beachilla. Kaunottaren vihreä iltapuku oli yksi illan kuvatuimmista ja se olikin keskimääräistä antavampi.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.