Steve Aoki heitti pyörätuolissa istuvaa fania kakulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna Suomessakin esiintynyt elektronisen musiikin tähti Steve Aoki on yksi tämän hetken tunnetuimmista konemusiikin soittajista. Hänen keikkansa ovat useimmiten loppuunmyytyjä, ja yleisömeri nauttii miehen esityksistä jokaista pisaraa myöten.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Steve Aoki esiintyi viime viikonloppuna Torontossa Veld Music Festivalissa ja hän päätti heittää lavalta kokonaisen kakun yleisön sekaan.

Pyörätuolissa istuva Ian McAdam osui suoraan miehen tulilinjalle ja koko kakku lässähti liikuntavammaisen päälle. Ian ei ollut kakusta moksiskaan, ja pääsi myöhemmin idolinsa kanssa yhteiskuvaan, TMZ uutisoi.

Steve Aoki on tunnettu intensiivisistä esityksistään. Hänen Wonderland-niminen albumi ilmestyi muutama vuosi sitten. Oman musiikkinsa lisäksi 35-vuotias Aoki on kunnostautunut kysyttynä remixaajana, vaatesuunnittelijana ja levy-yhtiöpomona.