Poikkeuksellisia luontokuvia Suomesta – näitä ihastellaan nyt maailmalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille maamme luonto ei edusta kovinkaan ihmeellistä ja eksoottista maisemaa, mutta monille muiden maisen asukkaille avara ja hiljainen Suomen luonto on hyvinkin eksottista nähtävää. Nyt Lucas Zanotto on lisännyt hieman ”twistiä” suomalaiseen luontoon.

Kuva: Lucas Zanotti
Kuva: Lucas Zanotti

Helsingissä asuva mainosalalla työskentelevä Zanotti istuskeli lastensa kanssa kesämökin rannassa, kun vedestä pilkotti suurikokoinen kivi. Hän päätti lastensa kanssa askarrella kivelle paperilautasista silmät, ja kivi muuttui kuin eläväksi.

Tämän jälkeen silmiä aseteltiin lukuisiin muihinkin paikkoihin, ja nyt suomalaista luontoa päästään ihailemaan poikkeuksellisen näyttävässä muodossa Zanottin Having A Face -blogissa.

Kuva: Lucas Zanotti
Kuva: Lucas Zanotti