Maailman typerin älypuhelinsovellus – Apple poisti jo kaupastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelinten tultua markkinoille niihin ladattavien pelien ja muiden sovellusten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, ja nykyisin jo lähes mihin tahansa ongelmaan löytyy sovellus. Kaikki sovellukset eivät ole kuitenkaan kovin fiksuja, ja nyt sellaisesta on saatu malliesimerkki.

smth08082013

Send Me To Heaven on nimittäin sovellus, jota ei kannata ladata. Ja jos on jo ehtinyt ladata, niin sitä ei kannata ainakaan käynnistää. Sovelluksessa on nimittäin kyse eräänlaisesta pelistä, jossa kännykkä täytyy heittää mahdollisimman korkealle ilmaan. Mitä korkeammalle puhelimen saa heitettyä, sitä enemmän heitosta saa pisteitä.

Applen iPhonet hajoilevat tunnetusti joskus jo pienimmästäkin kolhusta, ja iPhone 4 -laitteissa on lisäksi laitteen lasipintojen hajoamista edesauttava suunnitteluvirhe. Ei siis ihme, että Apple on jo ehtinyt poistaa pelin omasta sovelluskaupastaan. Huomattavasti kestävämmille Android-käyttäjärjestelmän puhelimille sovellus on kuitenkin vielä jaossa.