Bodari ei saanut vesipulloa auki – nolo video leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katukuvassa näkee välillä erittäin lihaksikkaita mieshenkilöitä, jotka ovat selvästikin nähneet vaivaa suurten lihastensa eteen. Nyt tällainen kuntoilija on herättänyt yleisön huomion amerikkalaisessa baseball-pelissä. Miehen saama huomio ei kuitenkaan ole kovinkaan imartelevaa.

Lihaskimppu tuli nimittäin televisiokameran kuvattavaksi yrittäessään saada auki vesipulloa. Vääntämisestä ja kääntämisestä huolimatta mies ei saa vesipulloa auki. Baseball-ottelun selostajakin huokailee miehen suoritukselle.

– Sir, teillä taitaa olla väärä kuntoiluohjelma, selostaja summaa miehen tilanteen.

Näyttävillä lihaksilla varusteltu mies ei kuitenkaan ponnistelustaan huolimatta onnistu kukistamaan itsepäistä vesipulloa. Naureskelevien selostajien seuratessa tilannetta studiosta käsin hän ojentaa yhä kiinni olevan vesipullon toisen miehen avattavaksi. Lihaskimpun kamppailua esittävästä YouTube-videosta on jo muodostunut pienoinen nettihitti lähes 300.000 katselukerralla.